İçeriğe geç

Prime Düşün 50 Gb Nedir

Prime düşün ne demek?

Prime Sosyal Düşün tarifesine abone olan müşteriler, 12 fatura dönemi boyunca tarifenin aylık ücreti üzerinden 199 TL indirim hakkına sahip oluyor. Prime Özgür Düşün tarifesine abone olan müşteriler, 12 fatura dönemi boyunca tarifenin aylık ücreti üzerinden 213 TL indirim hakkına sahip oluyor.

Prime düşün 50 ilk ay 20 ne demek?

20 GB ilk ay internet paketi kapsamında 1 ay geçerliliği olan 20 GB yurt içi internet ücretsiz olarak sunulmaktadır. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 135 TL’dir. Paket kapsamında sunulan yurt içi data kullanım hizmeti sadece internet APN üzerinden kullanımı kapsamaktadır.

Prime 50 tarifesi ne kadar?

Precious Prime 50 GBPPrecious Prime 50 GBZorunlu tarife ücreti*1090 TLBağlayıcı olmayan tarife ücreti1301,95 TLADevlete ödenecek tutarlarGüncel ücretler için tıklayın​İnternetiniz kesilirse kullanım ücretleriGüncel aşım ücretleri için tıklayın.

Türk Telekom Prime ne işe yarar?

Be With Us 10GB planıyla, ayda sadece 66.66 TL karşılığında 10GB mobil internet, tüm iç hatlara 1000 dakika, yurtdışını aramak için 60 ücretsiz dakika ve tüm iç hatlara 1000 SMS elde edersiniz! Güncel kademeli internet ücretlerini görüntülemek için buraya tıklayın. Güncel aşım ücretlerini görüntülemek için buraya tıklayın.

Prime düşün 50 GB kaç TL?

FiyatlarPrime Think 50GB tarifesiYeni Hat Tesisi müşterilerine özel bağlayıcı fiyat*525 TLSabit tarife fiyatı**700 TLBağlayıcı olmayan tarife fiyatı***1310 TLDevlete ödenecek tutarlarGüncel ücretler için tıklayın.

Prime nedir ne işe yarar?

Amazon Prime, Amazon müşterilerine ayda 7,90 TL karşılığında ücretsiz ve hızlı kargo imkanı sunan, Amazon Prime Video ile ödüllü film ve dizi platformu, Prime müşterilerine özel teklifler, Prime Gaming ve Twitch.tv kanal aboneliği ile her ay ücretsiz oyunlar ve daha birçok olanağın sunulduğu bir platformdur. Amazon’un bir hizmetidir.

Prime 20 GB ne demek?

Prime ile 20 GB tarifesi aylık 116,22 TL, ilk aya özel ek 30 GB, AKN’li SINIRSIZ mobil internet, 20 GB mobil internet, yurt içi her yöne 2000 dakika, internete ve sabit hatlara SINIRSIZ dakika ve Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla SMS ile her yöne SINIRSIZ yurt içi internet.

Türk Telekom 50 GB internet ne kadar?

Yeni Süper 3 Ay 50GB PaketiHangi paket?Yeni Süper 3 Ay 50GB Paketi ne kadar süre geçerli?90 günNe satın almam gerekiyor?Her yöne 6000 DK Her yöne 5000 SMS 50 GB Mobil İnternet Sınırsız WhatsApp mesajlaşma Türk Telekom içi sınırsız konuşmaNe yapabilirim? Ödeme?750 TLNasıl satın alabilirim?SUPER3AY 50GB 5555 Yaz Gönder​

Prime 30 GB ne demek?

Dijital Prime 30GB tarifesi, yurt içinde geçerli aylık 25 GB internetin yanı sıra 5 GB sosyal medya paketi, 1000 konuşma dakikası, 250 SMS ve e-dergi üyeliğini de kapsıyor.

Türk Telekom en ucuz paket hangisi?

Uygun fiyatlı 1GB paketinde her yöne 300 dakika, her yöne 3000 SMS ve yurt içinde 30 gün geçerli 1GB mobil internet sunuluyor. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 32 TL’dir.

Yeni aşmayan Prime 20 GB ne kadar?

23-31 Ekim tarihleri ​​arasında Türk Telekom şubelerinden veya www..tr adresinden online başvuru yaparak Yeni Aşmayan Prime 20GB paketini edinin ve 111,23 TL karşılığında 1000 DAKİKA, 250 SMS, 20GB ve sınırsız WhatsApp mesajı kazanın. Üstelik ilk 3 ay paket aşımı ve çekim ücreti yok!

Türk Telekom Prime ücreti ne kadar?

Yeni Prime 40 GB planıYeni Prime 40 planıBağlayıcı olmayan online başvuru için özel fiyat**551,46 TLAylık ücretsiz mobil internet40 GBAylık ücretsiz mobil sosyal medya internetiSınırsızSil Süpür’den hediye internet***-10 satır daha

Türk Telekom Prime’dan nasıl çıkılır?

PRIME PRIVACY yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekiyor. Ayrıcalıklı Prime Unlimited Sosyal planına dahil olan müşterilerimize; Tivibu Go Süper paketi, Muud Premium üyeliği, Türk Telekom Dijital Depolama ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB kampanya kodu hediye edilecektir.

Türk Telekom Sil Süpür Nasıl Yapılır 2024?

Kampanyaya kayıt olmanıza gerek yoktur. Türk Telekom Online İşlemler uygulamasına giriş yaparak ve Wipe Sweep oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını yüklemeniz veya giriş yapmanız ve Sweep Sweep oyununu oynamanız gerekmektedir.

Türk Telekom Prime tarifelerine nasıl geçilir?

Türk Telekom Prime mobil tarifelerine geçmek için 444 1 444’ü arayabilirsiniz. Prime müşterisiyseniz ve tarifenizi değiştirmek istiyorsanız 444 4 375’i arayarak destek alabilirsiniz. Dilerseniz Türk Telekom şubelerimizi ziyaret edebilir veya online işlem yapabilirsiniz.

Prime ne denir?

Prime Earnings (PEK) ne anlama geliyor? Prime Earnings (PEK), çalışanların sosyal güvenlik primlerinin hesaplanmasında kullanılan brüt kazançları ifade eden bir kavramdır. Kazançlar, sigortalı kişinin bir ay içinde kazandığı ücret ve diğer faydaların toplamıdır.

Sosyal medyada Prime ne demek?

Zirve Sezon; Genellikle bir kişinin spor, sanat, iş veya diğer alanlarda en üretken, etkili veya başarılı olduğu zaman dilimini ifade eder. Bu terim genellikle bir kişinin en üst düzey performansa sahip olduğu dönemi ifade etmek için kullanılır.

Türk Telekom Prime’dan nasıl çıkılır?

PRIME PRIVACY yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekiyor. Ayrıcalıklı Prime Unlimited Sosyal planına dahil olan müşterilerimize; Tivibu Go Süper paketi, Muud Premium üyeliği, Türk Telekom Dijital Depolama ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB kampanya kodu hediye edilecektir.

Prime ile izle ne demek?

Prime Video, Amazon’un bir video akış hizmetidir. Prime Video avantajları Amazon Prime üyeliğine dahildir. Amazon Prime ülkenizde/bölgenizde mevcut değilse izlemek için Prime Video’ya kaydolabilirsiniz. Üyeliğinizle, en sevdiğiniz cihazlarda yüzlerce TV programı ve film izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir